Πώληση Τριάρι, varberg, Skåne, Σουηδία, Karl Nordströms väg 27

Πώληση - Cod. 43089

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 80 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: ja

Στο Kurorten, σας προσφέρεται τώρα η ευκαιρία να ζήσετε σε ένα όμορφο και μοναδικό περιβάλλον όπου είστε περιτριγυρισμένοι από τη φύση και τη θάλασσα, ενώ το κέντρο της πόλης του Varberg βρίσκεται σε βολική απόσταση. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε χαλαρωτικές βόλτες κατά μήκος της θάλασσας και να αναπνεύσετε καθαρό θαλασσινό αέρα. Η μοναδική τοποθεσία ανάμεσα στις δημοφιλείς παραλίες Kåsa και Apelviken προσφέρει καλές συνθήκες για κολύμπι και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια απαλή αμμώδη παραλία, προβλήτα ή κολύμβηση σε βράχο. Στην παραλία Kåsa μπορείτε να παρακολουθήσετε το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα του Varberg.

Το διαμέρισμα 80 τετραγωνικών μέτρων προσφέρει τρία δωμάτια και κουζίνα και έχει ωραία διαρρύθμιση που μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί και να αλλάξει ανάλογα με τις ανάγκες σας. Τα δωμάτια είναι καλού μεγέθους και έχουν ένα μεγάλο, υπέροχο μπαλκόνι με νότιο προσανατολισμό με όμορφο πράσινο στο εσωτερικό. Το σπίτι έχει παράθυρα σε τρεις κατευθύνσεις, που δίνει ένα υπέροχο φως.

Το Brf Kurortsparken είναι ένας δημοφιλής και σταθερός σύνδεσμος με μια γραφική τοποθεσία δίπλα στο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο του Varberg, το οποίο είναι ένα πολύ γνωστό ξενοδοχείο με σπα και σπα. Ως κάτοικος του Kurortparken, προσφέρεται έκπτωση 15%, μεταξύ άλλων, στο εστιατόριο, την κάρτα προπόνησης, τις περιποιήσεις και το σπα. Η περιοχή διαθέτει γήπεδο βόλεϊ, γήπεδο τένις και υπαίθριο γυμναστήριο.

Ένα θερμό καλωσόρισμα στην προβολή!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB