Πώληση Αγροικία, Vaggeryd, Skåne, Σουηδία, Nöthult Norrgården, 56791 Vaggeryd

Πώληση - Cod. 39213

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 78192 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6-7
  • Όροφος: Trä

Γνήσιο αγρόκτημα αλόγων σε καλή τοποθεσία!
Ωραίο αγρόκτημα αλόγων περίπου 8 εκταρίων με καλές ευκαιρίες να λειτουργήσει, στην καρδιά του Småland.

Αυτό το ωραίο αγρόκτημα που βρίσκεται κοντά στην Ε4, βρίσκεται νότια του Jönköping. Εδώ μπορείτε να φτάσετε γρήγορα στη μεγάλη πόλη σε μόλις 20 λεπτά! Το Värnamo απέχει 30 λεπτά. Επίσης κοντά στο κέντρο του Vaggeryd με σχολεία και καταστήματα και κοντά στο Vaggeryd's Tramway που απέχει μόλις 8 λεπτά.


Το ακίνητο αποτελείται από ένα μεγάλο κεντρικό κτίριο που χρονολογείται από το 1802 με 7 δωμάτια και κουζίνα. Ένα μεγάλο μέρος της γοητείας του 19ου αιώνα σώζεται εδώ. Το κτίριο έχει ανακαινιστεί σε δόσεις, πιο πρόσφατα 2017 με κρεβατοκάμαρα, μπάνιο, πλυσταριό και μικρό τμήμα γραφείου. Την ίδια χρονιά μια νέα βεράντα 26 τ.μ. χτίστηκε σε δροσερό δυτικό ύφος. Το Fiber είναι εγκατεστημένο και έτοιμο, απλά συνδέστε το! Σε αυτό το ωραίο εργοστάσιο έχει δοθεί μεγάλη ποσότητα ενέργειας για να αποκτήσετε τη σωστή αίσθηση και να δείτε τα εργοτάξια. Τέτοιες σαν χειροποίητες σανίδες, χέρι σφυρήλατα καρφιά και άλλες δαπανηρές επιλογές υλικού!

Η εγκατάσταση περιλαμβάνει τα ακόλουθα.

- Σταθερό κτίριο περίπου 350 τ.μ. με 6 κουτιά με μεταβλητούς τοίχους, ντους με ζεστό νερό. Όλη η ηλεκτρική ενέργεια σε όλο το σταθερό κτίριο αντικαταστάθηκε το 2014 για την υψηλότερη ασφάλεια. Διάχυτες έρευνες έχουν ξεκινήσει με το δωμάτιο θεραπείας για άλογα. Υψηλής ποιότητας καουτσούκ χαλάκι είναι διαθέσιμο σε αυτό το χώρο. Χώρος αποθήκευσης και αίθουσα ζωοτροφής κάτω από τη στέγη, για αποθήκευση ζωοτροφών ή μηχανημάτων / αποθήκευσης ξύλου, 2 θαλάμους σέλας, εκ των οποίων είναι μικρότερος με νεροχύτη και ζεστό νερό. Ο μεγαλύτερος περιλαμβάνει παράθυρα στη λωρίδα οδήγησης καθώς και ένα στεγνωτήριο κάλυψης. Και τα δύο είναι μονωμένα και θερμαινόμενα. Μεγάλο καταφύγιο με ψηλή οροφή για αποθήκευση στο ένα άκρο. Στο άλλο άκρο υπάρχει ένα καλά μονωμένο και ακριβό δωμάτιο με λίγο πάνω από 50 τετραγωνικά μέτρα. Το δωμάτιο ολοκληρώθηκε το 2019 και χρησιμοποιήθηκε ως αίθουσα εκγύμνασης και θερμαίνεται με αντλία θερμότητας αέρα. Εδώ υπάρχει μια κουζίνα με σόμπα σε κομψό ρετρό μοντέλο, όμορφο μοναδικό νεροχύτη σε χαλκό με ζεστό / κρύο νερό. Το υπνοδωμάτιο του υπνοδωματίου στο πάνω μέρος του δωματίου έχει αρχίσει. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες εδώ! Το δωμάτιο μπορεί να μετατραπεί σε ένα διαμέρισμα με απλά μέσα ή να χρησιμοποιηθεί για συνέδρια, πάρτι και μαθήματα. Δίπλα στο δωμάτιο είναι μια στεγνή πετσέτα Separett.

- Καλά στραγγισμένη φωτεινή ποδηλασία περίπου 30x35 μ.
- Φωτισμένα κυκλικά κοράλλια περίπου 18 μ. Σε διάμετρο. με μια μικρή βάση.
- Κοκκινωποί κήποι φύσης.
- 2 μονάδες αποσύνδεσης. Ένα από τα 30 τετραγωνικά μέτρα δίπλα στο εργαστήριο. Το δεύτερο περίπου 25 τετραγωνικά μέτρα. Ηλεκτρικά θερμαινόμενα αυτόματα ποτήρια νερού και στις δύο λειτουργίες απελευθέρωσης.
- Υπόλοιπο αυλή και φυτώριο με μεγάλο φράχτη επιβήτορα.
- Μονωμένο εργαστήριο 28 τ.μ. περίπου με αντλία θερμότητας χυτού δαπέδου και αέρα.
- Διαφορετική βεράντα δυτικού τύπου περίπου 26 τ.μ. Εδώ μπορείτε να καθίσετε και να απολαύσετε εντελώς χωρίς έντομα!

- Μικρό σπίτι 1. Κτίριο περίπου 13 τ.μ. με υδραυλική θέρμανση δαπέδου. Χρησιμοποιείται σήμερα ως κλινική αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παράδειγμα. ξενώνας / γραφείο.
- Υπαίθριοι χώροι 2. Χρησιμοποιούνται σήμερα ως αποθήκη με μικρό κελάρι.
- Καλή περιοχή μπάρμπεκιου στα περίχωρα της ιδιοκτησίας.

Το αγρόκτημα είναι εξασφαλισμένο με ποιότητα και έχει την ονομασία "Säker Hästgård", η οποία, μεταξύ άλλων, προσφέρει χαμηλό ασφάλιστρο στο Länsförsäkringar.

Στη γύρω περιοχή υπάρχουν ωραίες οδοί οδήγησης και οδήγησης.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB