Πώληση Μονοκατοικία, Storsund in Norrbotten, Stockholm, Σουηδία, Storsundsvagen 9

Πώληση - Cod. 28669

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 200 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 2 1/2

Πωλούν το σπίτι και τη γη στη Σουηδία Storsund, μικρό χωριό στην κομητεία του Norrbotten, 35χλμ από Alvsbyn και 70χμ από Pitea. 200 τμ σε δύο επίπεδα και υπόγειο. δύο υπνοδωμάτια, δύο κουζίνα, τεράστιο σαλόνι, ένα μπάνιο, και 4 θέσεις σοφίτα με δυνατότητα μετατροπής πατάρι για ντουλάπες και τα δωμάτια του μωρού, υπόγειο με δύο λέβητες, ένα για τη θέρμανση το σπίτι και ένα για τη θέρμανση του νερού. Τα πάντα είναι ηλεκτρική, υπάρχουν συσκευές αερίου. Windows είναι τρεις υαλοπίνακες για βέλτιστη μόνωση.

Τεράστιο κήπο 5100 τμ με ένα γκαράζ, ένα υπόστεγο και ένα σπίτι σκυλιών. Πολλά δέντρα στην ιδιοκτησία και οριοθετούν την περίμετρο του ακινήτου. Δύο λίμνες μία μπροστά και μία στο πίσω μέρος του σπιτιού, με δωρεάν σάουνα ξύλο όλο το χρόνο στην άκρη της λίμνης. Χωριό που περιβάλλεται από σημύδα και δάση ελάτης. Skying χώρα στις Alvsbyn. Το καλοκαίρι οι θερμοκρασίες είναι μεταξύ 15 και 25 βαθμούς Κελσίου και ο ήλιος είναι 24 ώρες την ημέρα, το χειμώνα το βόρειο σέλας μπορεί να δει εύκολα.
Καθαρισμός και μικροεπισκευές (ένα ζευγάρι των σωλήνων και ταπετσαρία) που απαιτούνται για το σπίτι ήταν άδειο για μερικά χρόνια, μια μεγάλη επιχείρηση καθαρισμού έχει επιλεγεί και θα κοστίσει μεταξύ 350 και 700 κιλά

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB