Πώληση Τριάρι, Stockholm, Stockholm, Σουηδία, Sköntorpsvägen 1

Πώληση - Cod. 41824

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 59 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2-3
  • Όροφος: 4

Αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία να αγοράσετε ένα σπίτι σε έναν καλά διαχειριζόμενο οικιστικό συνεταιρισμό που κατέχει τη γη. Έχουν γίνει πολλές μεγάλες ανακαινίσεις στο κτίριο και υπάρχουν πολλές θέσεις στάθμευσης, σάουνα και αίθουσα χαλάρωσης, αίθουσα ποδηλάτων και καροτσιών καθώς και εγκαταστάσεις πλυντηρίων. Η τοποθεσία είναι ιδανική για όσους θέλουν να μένουν κοντά στο κέντρο της πόλης αλλά και να έχουν πρόσβαση στον δικό τους ιδιωτικό χώρο.

Αυτό το όμορφο σπίτι προσφέρει χαρακτήρα, στυλ και όλες τις σύγχρονες ανέσεις για τη σημερινή οικογένεια. Με αυθεντικό δάπεδο ψαροκόκαλου στο σαλόνι και παρκέ δάπεδο σε όλο το υπόλοιπο σπίτι, αυτό το μέρος είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει. Τα μεγάλα παράθυρα αφήνουν άφθονο φυσικό φως, ενώ τα περβάζια παραθύρων kolmårdsmarmor προσθέτουν μια νότα κομψότητας. Υπάρχουν εξαιρετικές αποθηκευτικές εγκαταστάσεις καθώς και δύο αποθηκευτικοί χώροι, που το καθιστούν ιδανικό για όποιον χρειάζεται πολύ χώρο. Και με αλουμινόχαρτο στα περβάζια παραθύρων που αφαιρούνται εύκολα, αυτό το σπίτι είναι τέλειο για όποιον θέλει να το προσαρμόσει στο δικό του γούστο. Μην το χάσετε αυτό!

Η γενναιόδωρη κύρια κρεβατοκάμαρά μας μπορεί εύκολα να χωριστεί σε δύο υπνοδωμάτια. Το υπνοδωμάτιο διαθέτει εντοιχισμένη ντουλάπα με συρόμενες γυάλινες πόρτες, ιδανική για να αποθηκεύετε τα ρούχα και τα υπάρχοντά σας. Οι χάλκινες λεπτομέρειες και ο ελεγχόμενος από αισθητήρα φωτισμός LED δημιουργούν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα στην ντουλάπα, ενώ το δάπεδο της ντουλάπας με μοκέτα προσφέρει άνεση και καθαρή εμφάνιση. Θα έχετε άφθονο χώρο για να επιπλώσετε το δωμάτιο με διπλά και μονά κρεβάτια χωρίς να αισθάνεστε στενόχωροι.

Το ψηφιακό ασύρματο Mira Showers και το τεράστιο γυάλινο ντους Timeless® διαστάσεων 100 x 90 cm έχουν σχεδιαστεί για μια πολυτελή εμπειρία σπα. Αυτό το ντους διαθέτει δύο ντους χεριών και ένα ντους οροφής για να παρέχει οποιοδήποτε είδος ψεκασμού χρειάζεστε εσείς και ο σύντροφός σας στο ντους. Η αποθήκευση για τα μπουκάλια σαμπουάν είναι κρυμμένη, ώστε να έχετε μια καθαρή εμφάνιση χωρίς ακαταστασία. Η τουαλέτα διαθέτει ηλεκτρονικά ελεγχόμενο ξέπλυμα - δεν χρειάζεται να περιμένετε και δεν θα σταματήσει μέχρι να τελειώσει η δουλειά σας! Υπάρχει επίσης χώρος για το πλυντήριο και το στεγνωτήριο σας, με ζεστό και κρύο νερό για εξοικονόμηση λογαριασμών ενέργειας. Ο νεροχύτης με ηλεκτρικά ελεγχόμενη βρύση που θα σβήνει αυτόματα όταν δεν χρησιμοποιείται. Η παγίδα είναι φυσικά αυτοκαθαριζόμενη.

Η κουζίνα είναι ευρύχωρη και δίνει ένα ωραίο φως από δύο παράθυρα, εδώ υπάρχει μια τραπεζαρία για τους περισσότερους επισκέπτες. Μεγάλη επαγωγική εστία, έξυπνος φούρνος, πλυντήριο πιάτων, ψυγείο και καταψύκτης.

Το σαλόνι προσφέρει πολλές δυνατότητες επίπλων. Από το σαλόνι μπορείτε επίσης να φτάσετε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος με ανατολικό προσανατολισμό με υπέροχο πρωινό ήλιο. Αυτό είναι το μοντέλο μεγαλύτερο και φιλοξενεί έπιπλα εξωτερικού χώρου και έργα κηπουρικής, ένα προφανές μέρος για να μείνετε και χάρη στα τζάμια παρατείνει την εποχή.

Ο διάδρομος προσφέρει άφθονο χώρο για κρέμασμα και αποθήκευση τόσο στο ράφι του καπέλου όσο και στην ενσωματωμένη ντουλάπα με συρόμενες πόρτες καθρέφτη, εσωτερικό και ελεγχόμενο από αισθητήρα φωτισμό LED. Θύρα ασφαλείας στο διαμέρισμα και είσοδος με κωδικό πρόσβασης στο κτίριο.

Στο Sköntorpsvägen 1 ζείτε κοντά στην πόλη και τη φύση, με μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από το Södermalm/Skanstull και με το φυσικό καταφύγιο Årstaskogens κάτω από τον κόμπο και μόλις 300 μέτρα κάτω από το νερό. Ακριβώς έξω από το διαμέρισμα μπορείτε να φορέσετε τα παπούτσια τρεξίματος και να τρέξετε γύρω από το Årstaviken. Ολοκληρώστε το τρέξιμο των 8 χιλιομέτρων σε ένα από τα κοντινά υπαίθρια γυμναστήρια του φυσικού καταφυγίου και μετά δροσιστείτε από τις προβλήτες στη λίμνη Mälaren πριν επιστρέψετε στο σπίτι. Για όσους απολαμβάνουν τις βόλτες στο δάσος και την ύπαιθρο, υπάρχουν πολλά καταπράσινα μονοπάτια για να ανακαλύψετε εκτός από τα μεγάλα μονοπάτια τρεξίματος και ποδηλασίας. Και για τους λάτρεις των μούρων, ο καταψύκτης μπορεί εύκολα να εφοδιαστεί με βατόμουρα.

Απέναντι από το δρόμο στην οδό Gullmarsvägen 42, μπορείτε να απολαύσετε υπέροχο φρεσκοψημένο ψωμί στο δημοφιλές αρτοποιείο με προζύμι της Ιταλίδας Barbara Elisi Caracciolo, Spiga Madre. Η Dalarnas Auktionsfirma μόλις μετακόμισε στο διπλανό κατάστημα - όπου οι αντίκες εκτιμώνται σε μια γραμμή συναρμολόγησης και μπορούν στη συνέχεια να αποκαλούνται σπίτι στο dalarnasauktionsfirma.se για τους λάτρεις του εσωτερικού σχεδιασμού.

Για οικογένειες με παιδιά, πολλά νηπιαγωγεία βρίσκονται σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια. Για παράδειγμα, το Trollstugan, ο συνεταιρισμός γονέων CapMini και το Skagersvägen 38. Και με το δημοτικό σχολείο Skanskvarnsskolan ένα λεπτό μακριά, δεν θα είναι πολύς ο περίπατος όταν χρειαστεί να παραλάβουν και να αποβιβάσουν τα μεγαλύτερα παιδιά. Ακόμη και η νεότευκτη Αγγλική Σχολή βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά στον λόφο. Το κοντινό Vättersparken φιλοξενεί το ανοιχτό νηπιαγωγείο, το οποίο είναι ανοιχτό κάθε μέρα της εβδομάδας με μπάρμπεκιου με λουκάνικα κάθε Παρασκευή. Υπάρχει επίσης μια πρόσφατα ανακαινισμένη παιδική χαρά περιπέτειας με μεγάλη πισίνα για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Το χειμώνα, το έλκηθρο στο Marviksvägen είναι δημοφιλές. Το Årsta είναι γενικά μια δημοφιλής περιοχή για οικογένειες με παιδιά και μια νέα παιδική χαρά για να ανακαλύψετε δεν είναι ποτέ μακριά.

Επιπλέον, υπάρχει το πανέμορφο Årsta Torg (1500μ) που σχεδιάστηκε από τους αρχιτέκτονες αδερφούς Erik και Tore Ahlsén, το οποίο όταν χτίστηκε το 1953 ήταν το πρώτο προαστιακό κέντρο της Στοκχόλμης με καταστήματα, κινηματογράφο, βιβλιοθήκη, θέατρο και Folkets. Όλα αυτά παραμένουν σήμερα - και επιπλέον υπάρχει φαρμακείο, γυμναστήριο, ζαχαροπλαστείο, καφέ, ρετρό καταστήματα, ράφτης, ανθοπωλείο, πολλά εστιατόρια κ.λπ. Η εγγύτητα στην πλατεία με σήμανση Κ δίνει μια γραφική αίσθηση μικρής πόλης και σας επιτρέπει να εξαιρεθείτε από την πόλη όταν εκτελείτε εργασίες. Επίσης, δεν απέχει πολύ από τα καταστήματα Globens ή το Liljeholmen με το νέο εμπορικό κέντρο.

Το Sköntorpsvägen 1 βρίσκεται στο τμήμα της Årsta που βρίσκεται πιο κοντά στο Gullmarsplan. Απέχει μόλις 7 λεπτά με τα πόδια από όλες τις πράσινες γραμμές του μετρό, το δίκτυο λεωφορείων στα νότια και τον αστικό σιδηρόδρομο. Από το Sköntorpsplan (30 μ.) υπάρχει επίσης συχνή συγκοινωνία με λεωφορείο προς τον προαστιακό σιδηροδρομικό σταθμό Årstaberg, όπου μπορείτε να φτάσετε γρήγορα στην πόλη ή βορειότερα στην Arlanda.

Αυτή η καταχώρηση είναι προς πώληση τώρα, αλλά δεν θα διαρκέσει πολύ!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB