Πώληση Μονοκατοικία, STOCKHOLM, Södermanland, Σουηδία, .

Πώληση - Cod. 42234

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 517 m²
  • Αριθμός δωματίων: 12
  • Κατάσταση κτηρίου: Good

ID:S-2
Τιμή: 14.500.000 SEK
Επιχειρηματίες, επενδυτές, εργολάβοι, προσοχή!

Επενδυτές προσοχή! ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεγάλο ακίνητο στο κέντρο της πόλης!
Η κατασκευαστική μας εταιρεία με αναφορά στη Σουηδία αναλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση του ακινήτου.

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες! Email: zvijezda.danica76@gmail.com

Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
Το κατάλυμα Sillen 1 βρίσκεται στο κέντρο του κεντρικού Södertälje, 25χλμ. νότια του κέντρου της Στοκχόλμης. Το ακίνητο βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία με θέα στην έξοδο του Mälaren
στη Βαλτική Θάλασσα. Ο περιβάλλον χώρος αποτελείται από πολυκατοικίες διαφόρων μεγεθών και περιβάλλοντα πάρκου.
Δημοτικές και εμπορικές υπηρεσίες είναι διαθέσιμες στην άμεση περιοχή. Οι επικοινωνίες παρέχονται με λεωφορείο και προαστιακό.
Το κτίριο - αντικείμενο αποτελείται από ένα όμορφο κεντρικό κτίριο περίπου. 570 τμ και γκαράζ περ. 20-25 τμ. Το κεντρικό κτίριο στεγάζει σήμερα 3 διαμερίσματα (ένα ανά όροφο). Το γκαράζ θα μπορούσε να μετατραπεί σε διαμέρισμα. Και τα 3 διαμερίσματα ενοικιάζονται σε κατασκευαστικές εταιρείες ως στέγαση προσωπικού. Όλα χωρίς κατοχή. Αυτό κάνει το ακίνητο πολύ ευέλικτο.
Το κτίριο, όπως και πολλά άλλα ακίνητα στο κέντρο του Södertälje, χτίστηκε στις αρχές του αιώνα του 1900, γεγονός που δίνει στο σπίτι έναν υπέροχο χαρακτήρα. Το κεντρικό κτίριο έχει σκελετό από τούβλα/ξύλο και σοβατισμένη πρόσοψη. Πραγματοποιήθηκαν αρκετές σημαντικές ανακαινίσεις μεταξύ 2007-2010.
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Το λεπτομερές σχέδιο από το 2010 παρέχει γενναιόδωρες ευκαιρίες για την ανάπτυξη του ακινήτου. Στο αναλυτικό σχέδιο δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των κατοικιών που μπορεί να φιλοξενήσει το ακίνητο. Εάν το κτίριο χωριζόταν σε πολλά μικρότερα διαμερίσματα, θα ήταν δυνατό να επιτευχθεί καλή κερδοφορία σε ένα έργο BRF ως ενοικιαζόμενα ακίνητα. Υπολογίζεται ότι μπορούν να αποκτηθούν 10-12 διαμερίσματα.
Το αναλυτικό σχέδιο επιτρέπει την κατασκευή σε δύο επίπεδα συν έναν ημιώροφο. Χρησιμοποιούνται 517 m2 του κτιρίου 600 m2 ακριβώς πάνω από το έδαφος.
Το πλεονέκτημα ως προγραμματιστής είναι ότι κατά τον προγραμματισμό του έργου έχετε εισόδημα από ενοίκια 720.000 SEK/έτος.-

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Szikora Hajni
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB