Πώληση Βίλα, Sollefteå, Västernorrland, Σουηδία, Hogenvagen 4, 880 30 Nasaker

Πώληση - Cod. 34967

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 105 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 2

Στο ισόγειο υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο με ντους, τουαλέτα & νεροχύτη ανακαινισμένο το 2017. Στον επάνω όροφο υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια καθώς και ένα σαλόνι και ένα άλλο πρόσφατα ανακαινισμένο μπάνιο. Το δάπεδο και το δάπεδο ανακαινίζονται κυρίως σε όλο το σπίτι για μια φωτεινή και ωραία εντύπωση και εγκαθίσταται η γεωθερμική θέρμανση.

Καλαίσθητη βίλα, σε μεγάλο βαθμό ανακαινισμένη, προορισμένη να χρησιμοποιηθεί ως ξενώνας, αλλά και κατάλληλη για ιδιωτικούς σκοπούς.

Υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες για τη διαμονή με πρωινό ή άλλες παρόμοιες δραστηριότητες σε αυτήν την τοποθεσία.
Καλώς ήλθατε στο όμορφο Näsåker!

Καθώς εισέρχεστε στο κτίριο, υπάρχει ένα φωτεινό διάδρομο με σκάλες που οδηγούν στον επάνω όροφο ακριβώς στα δεξιά σας.
Στα αριστερά σας υπάρχει ένα σαλόνι με τζάκι και ωραία laminate δάπεδα, από το σαλόνι εισάγετε ένα ωραίο υπνοδωμάτιο με φωτεινά στρώματα επιφάνειας και νέο laminate δάπεδο. Το δωμάτιο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως τραπεζαρία καθώς μπορείτε επίσης να το εισάγετε από την κουζίνα. Από την αίθουσα θα βρείτε ένα μπάνιο με ντους, τουαλέτα και νεροχύτη πλήρως ανακαινισμένο το 2017. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με φούρνο, ανεμιστήρα, ψυγείο / καταψύκτη, τραπεζαρία στην κουζίνα που έχει επίσης μια πόρτα στο υπνοδωμάτιο / τραπεζαρία που είναι συνδεδεμένο. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα μιας αίθουσας πλυντηρίων σε ένα χώρο κάτω από τις σκάλες.

Στον πρώτο όροφο υπάρχει μια σκάλα στον πρώτο όροφο και στα αριστερά ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο και ένα μικρό σαλόνι και στα δεξιά ένα ακόμη ανακαινισμένο μπάνιο με ντους, τουαλέτα και νεροχύτη, καθώς και πρόσθετο υπνοδωμάτιο με καινούρια φινιρίσματα και δάπεδα.

Όλα τα στρώματα επιφάνειας, κυρίως σε όλο το σπίτι, ανακαινίζονται για μια φωτεινή και ευχάριστη εντύπωση. Η ηλεκτρική ενέργεια έχει ενημερωθεί σε μεγάλο βαθμό με τα σύγχρονα πρότυπα και τους διακόπτες βλάβης γείωσης εγκατεστημένους. Υπάρχει σωστή διαφυγή πυρκαγιάς για εκκένωση εγκατεστημένη στον επάνω όροφο.

Το υπόγειο φθάνει από το εξωτερικό του σπιτιού και διαθέτει αρκετό χώρο για αποθήκευση και στεγάζει επίσης το λεβητοστάσιο.

Το δίκτυο οπτικών ινών προγραμματίζεται να εγκατασταθεί μέσω του Sollefteå το 2018.

Το θέρετρο Näsåker βρίσκεται όμορφα δίπλα στο Ångermanälven στο δήμο Sollefteå. Εδώ θα βρείτε το προσχολικό, το σχολείο και το κατάστημα τροφίμων, καθώς και ένα καφέ, γυμναστήριο και λουτρό. Το Näsåker έχει περίπου 1300 κατοίκους και απέχει 43χλμ. Από την πόλη Sollefteå. Το ετήσιο φεστιβάλ Urkult προσελκύει ανθρώπους στην περιοχή από πολλά μέρη της Σουηδίας, αλλά και από άλλα μέρη του κόσμου!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB