Πώληση Βίλα, Hoting, Ångermanland, Σουηδία, Brattbäcken 530

Πώληση - Cod. 42585

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 100 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 1 floor/Oak parquet

Καλώς ήρθατε στο Brattbäcken και σε αυτό το ενεργειακά αποδοτικό και κοντά στη φύση κατάλυμα. Μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα από το κατάλυμα βρίσκεται η λίμνη Tåsjö, όπου υπάρχει καλό ψάρεμα. Η γύρω περιοχή προσφέρει επίσης καλές ευκαιρίες για κυνήγι. Η εγκατάσταση αναψυχής του Tåsjö Berget απέχει περίπου 1,5 μίλια από το κατάλυμα. Για άλλες υπαίθριες δραστηριότητες, μπορείτε επίσης να κάνετε σκι και να οδηγήσετε ένα σκούτερ σε ωραίες πίστες σκι και μονοπάτια σκούτερ. Ζείτε επίσης κοντά στο Borgafjällbackarna για καλό σκι και χειμερινές δραστηριότητες σε ένα υπέροχο περιβάλλον.

Σε απόσταση περίπου 3 μιλίων φτάνετε στο Hoting με παντοπωλεία, κέντρο υγείας, εστιατόρια και κάμπινγκ. Υπάρχει λεωφορείο σε κοντινή απόσταση από το κατάλυμα προς το Hoting. Από το Hoting μπορείτε να επιβιβαστείτε με λεωφορείο για π.χ. Östersund ή Umeå. Το σχολείο για τις τάξεις 1-6 βρίσκεται στο Kyrktåsjö περίπου ένα μίλι από το κατάλυμα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB