Πώληση Αγροτική επιχείρηση, Vindeln, Västerbotten, Σουηδία, Gäddträsk 4, 92291 Vindeln

Πώληση - Cod. 36465

  • Τύπος: Αγροτική επιχείρηση
  • Περιοχή: 97 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 2

Ταράτσα και ιδιωτικό αγρόκτημα ιπποδρομιών 94 στρεμμάτων με οικιστική κατοικία, σταθερή, αχυρώνα με στεγνωτήρα, στυλό κοτόπουλου και κουνελιών, εργαστήριο, υπόστεγο μηχάνημα, οίκος αρτοποιίας (ανάγκες επισκευής). Περιλαμβάνονται τρακτέρ και μηχανές για μικρής κλίμακας καλλιέργεια.

Στερεό ξύλινο σπίτι με πρόσφατα ανακαινισμένη κουζίνα και σαλόνι. Η κουζίνα είναι χειροποίητη από μασίφ ξύλο. Το σπίτι θερμαίνεται με καυσόξυλα, δωρεάν απεριόριστη προμήθεια ξύλου από το δικό του δάσος.

Υπάρχουν 59 εκτάρια παραγωγικού δάσους στο αγρόκτημα με εκτιμώμενο μόνιμο όγκο 6500 m3, 10 εκτάρια γεωργικής γης.

Ιδιωτική παροχή νερού από κρύο ελατήριο.

Πολύ ωραία θέα της λίμνης.

Μοναδική πολύ ιδιωτική θέση ακόμα κεντρική με μόλις 25 χλμ. Από την πόλη Vindeln (σούπερ μάρκετ, σχολείο, υγειονομική περίθαλψη κ.λπ.), 14 χλμ. Από το χωριό Hällnäs (σχολείο, σιδηροδρομικό σταθμό, τοπικό κατάστημα κλπ), 45 χλμ. (μεγάλο νοσοκομείο), 80χλμ. από την πόλη Umeå.

Μεγάλο πρόσφατα ανακαινισμένο σταθερό με κουτιά για 10 μεγάλα άλογα μελάνι ένα κουτάβι, πέντε κουτιά πόνι και freerange σταθερό με χώρο για άλλα 15 μεγάλα άλογα.

Έχει δικό του paddy pad 40 χ 80 μέτρων.

Αυτή η ιδιοκτησία έχει μια φανταστική και μοναδική τοποθεσία σε μια πολύ όμορφη και παρθένα περιοχή της φύσης.

Μέσα σε 3 ώρες βόλτα από τους στάβλους που περνάτε από ένα μεγάλο οικολογικό πάρκο και δύο πολύ όμορφα φυσικά καταφύγια, περνάτε πολλές μικρές και μία μεγάλη λίμνη κατάλληλες για κολύμπι με άλογα.

Ένα μονοπάτι πεζοπορίας μήκους 60 χιλιομέτρων, το οποίο είναι δημοφιλές για περπάτημα και ποδηλασία βουνού, απέχει 200μ. Από τους στάβλους.

Σε απόσταση 5χλμ. Από το αγρόκτημα θα βρείτε τον ποταμό Vndelälven, έναν από τους μεγάλους ποταμούς στη Σουηδία και 15χλμ. Μακριά από τη Σουηδία.

Αυτό το αγρόκτημα έχει τεράστιες δυνατότητες για κάθε είδους δραστηριότητα που σχετίζεται με άλογα, φυσικό / άγριο τουρισμό, όπως ιππασία, σκυλάκι, κανό, ψάρεμα, κυνήγι, ράφτινγκ, ορεινή ποδηλασία κλπ. Ή απλά αγοράστε τον εαυτό σας 94 εκτάρια παράδεισου και να απολαύσετε…



Η ζητούμενη τιμή είναι 2 895 000 SEK, η οποία βρίσκεται στη γραπτή στιγμή περίπου 273 000 ευρώ, αλλά θα πωληθεί στον πλειοδότη.



Αυτό το πρόσθετο δόθηκε από τον ιδιοκτήτη, αλλά το ακίνητο πωλείται μέσω του Fastighetsbyrån, του μεγαλύτερου κτηματομεσίτη στη Σουηδία.

Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη: +46 73 08 353 08
Επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο: +46 70 51 749 88

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB