Πώληση Βίλα, Ullared, Gothenburg, Σουηδία, Gällared 320

Πώληση - Cod. 35207

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 165 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 2

Προσφέρονται προς πώληση:
Μονοκατοικία τύπου σουηδική ξύλινη βίλα από το 1926 σε έκταση 2480m2, που βρίσκεται έξω από ένα μικρό χωριό, που συνορεύει με ένα δάσος σε ένα δασώδες και πλούσιο σε νερό περιβάλλον. Πολυκατάστημα, σούπερ μάρκετ, Vårdcentral, οδοντίατρος και φαρμακείο σε απόσταση περίπου 8χλμ. Στο χωριό Ullared. Falkenberg και Varberg περίπου 35χλμ.
Ο ευρύχωρος μπροστινός κήπος, που αποτελείται από χόρτο και εδώ και ψηλότερα φύτευση, είναι περιφραγμένος με φράχτη. Στο μπροστινό μέρος του σπιτιού υπάρχει μια ευρύχωρη ξύλινη βεράντα σε όλο το πλάτος του σπιτιού και μια είσοδος στην "τακτοποιημένη αίθουσα".
Από την πλευρά του μπροστινού κήπου και το σπίτι ένα ευρύ δρόμο για 2 ή περισσότερα αυτοκίνητα, με είσοδο στην "καθημερινή" αίθουσα.
Διάταξη bg: "καθημερινή" αίθουσα, με είσοδο στο δωμάτιο πλυντηρίων / λεβητών με σύστημα CV σε σφαιρίδια. Ένα φωτεινό σαλόνι με τζάκι, μια ευρύχωρη κουζίνα με ηλεκτρικές συσκευές και πόρτες σε μια ξύλινη βεράντα με τζακούζι, και μια lusthus. Ένα μικρό μπάνιο με νιπτήρα και ντους. Μέσα από μια δεύτερη αίθουσα όπου οι σκάλες στον 1ο όροφο και μια τουαλέτα είναι, εισάγετε ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο.
Διάταξη 1ος όροφος: 2 ευρύχωρα, φωτεινά, πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια και μια προσγείωση με έξοδο σε ένα μικρό μπαλκόνι.
Έξω:
Στο δρόμο που συνορεύει με ένα πέτρινο γκαράζ + - 48m2 με πάνω από ένα στούντιο για τους επισκέπτες. Μια ξύλινη επέκταση για ένα τροχόσπιτο για παράδειγμα. Ένα ξύλινο υπόστεγο και ένα πολύ ευρύχωρο ξύλινο χώρο εργασίας για ξυλουργό, για παράδειγμα.
Τόσο το σπίτι όσο και το γκαράζ και οι αχυρώσεις έχουν μερικώς ανακαινιστεί, μερικές ακόμα πρέπει να γίνουν. Πιθανή εξαγορά, για παράδειγμα, επίπλων ή εργαλείων είναι διαπραγματεύσιμη, όπως και η τιμή.
Περισσότερες φωτογραφίες κατόπιν αιτήματος, pb με ενδιαφέρον.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB