Πώληση Αγροικία, Hällsjö, Västernorrland, Σουηδία, Hällsjö

Πώληση - Cod. 30958

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 163000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: 2 storey

Εξοχική κατοικία (τέλη 1800) με σύγχρονο σύστημα θέρμανσης. 2 ορόφους. Περίπου 180μ2 καθιστικό.

Διπλό γκαράζ κοντά στο σπίτι, καθώς και ένας αχυρώνας περίπου 360m2. Υπάρχει επίσης ένας πολύ χαριτωμένος, ξενώνας χαρακτήρα (30μ2), ο οποίος εξακολουθεί να χρειάζεται εσωτερική διακόσμηση.

Το ακίνητο προσφέρεται προς πώληση με 13 εκτάρια γεωργικής γης σε αγρούς και 3 εκτάρια δάσους, με δυνατότητα αγοράς επιπλέον δασών.

Σε απόσταση πέντε λεπτών με τα πόδια από την ιδιοκτησία βρίσκεται μια όμορφη μικρή λίμνη με προβλήτα και σάουνα. Το ακίνητο είναι περιτριγυρισμένο από μικρούς δρόμους της χώρας που είναι ιδανικοί για το τρέξιμο, το περπάτημα και την ιππασία. Υπάρχουν περιοχές όπου μπορούν να οδηγηθούν τα σκούτερ του χιονιού και υπάρχει η δυνατότητα για σκι, ψάρεμα, κυνηγόσκυλο και κυνήγι πουλιών γύρω από το ξενοδοχείο.

Όμορφο χωριό 500 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας της Στοκχόλμης και περίπου δεκαπέντε λεπτά με το αυτοκίνητο προς τις πλησιέστερες πόλεις, Sollefteå και Kramfors. 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το σιδηροδρομικό σταθμό και 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο Höga Kusten.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB